Vesan Yemek & Catering

info@vesanyemek.com.tr
0 232 376 51 88

ÜRETİM

Vesan‘da yemek üretimimiz yapılırken, ileri düzey teknoloji ve ekipmanları en az seviyede kullanarak geleneksel yöntemlerle sağlıklı ve hijyenik ortamlarda özel misafirlerinize bile ikram edebileceğiniz personel yemekleri titizlikle üretilmektedir.

Fabrikamız 2500 yemek kapasiteli olup, soğuk ve sıcak zincir bozulmadan kapalı panelvan araçlarımızla siz değerli müşterilerimize hizmet verilmektedir. Tesisimizde bir adet kuru gıda deposu, sebze (+4 C˚’de), şarküteri (+4 C˚’de) ve donuk gıdalar (-18C˚’de) için toplam 3 adet de soğuk hava deposu bulunmaktadır. Depolarımıza giriş ve çıkış yapılan her ürünün kabul kriterlerine uygunluğu deneyimli ve eğitimli personellerimiz tarafından kontrol edilmektedir. Kuru gıda deposu ve soğuk odalarda depolama kuralları (sıcaklık kontrolleri, streçleme ve etiketleme sistemi), ilk giren ilk çıkar kuralının uygulanması (FIFO) gibi depolama sırasında tüm gerekli tedbirler alınmaktadır.